930×122 CAPRA 5

adp

Amplă acțiune, astăzi, în centrul Piteștiului

Amplă acțiune, astăzi, în centrul Piteștiului

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

De la primele ore ale dimineții, în centrul municipiului, mare desfășurare de forțe. Ale…ADP-ului!

O echipă mai vastă de muncitori plus câteva utilaje de mici dimensiuni. Cât să se strecoare printre aleile de lângă „râul” decorativ.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Spațiul verde

Așa cum v-am anunțat astăzi, conducerea Primăriei Pitești a dispus o igienizare totală a zonei. Mai exact a băncilor metalice înșirate pe mai multe rânduri în perimetrul Catedrala Sf. Gheorghe – Ceas.

Peisaj

Pe aceste bănci metalice de culoare galbenă stau zilnic, mai ales vara, piteștenii dornici de odihnă și relaxare.

Zona este atent îngrijită de Salpitflor. Flori, arbori și arbuști ornamentali. Un peisaj plăcut ochiului.

Gunoi ascuns

Însă de-a lungul timpului, pe sub partea metalică a așa-ziselor bănci s-a adunat multă mizerie. De la cea a păsărilor până la amblaje, resturi de mâncare.

Era necesară amplă acțiune de… căutare și ridicare a gunoiului.

Operațiune

Operațiunea de curățare nu este deloc simplă. Structura metalică a fost ridicată. În așa fel încât să nu fie deteriorată. Se folosește apă și detergenți.

Trecătorii sunt încântați să vadă că se pune tot mai mare accent pe curățenie. Nu doar în centru, desigur.

Muncă pe caniculă

Rămâne de văzut în ce măsură vor păstra cetățenii curățenia. Așa s-ar cuveni din respect pentru truda oamenilor de la ADP.

Ei au muncit la o temperatură care se apropia de 40 de grade. Ampla lor acțiune este cu atât mai lăudabilă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • Gheorghe spune:

    Este un lucru bun pentru ADP că au grije de curățirea și îngrijirea orașului. Dar din păcate Cartierul Războieni este lăsat de Izbeliște datorita primarului Gentea,Poliția locală și jandaeria amendează oamenii pașnici facnd diferite abuzuri dar nu ai amendează pe cei care fac galgie noaptea pe cei care se bat și deranjează liniștea locatarilor din cartier. În special scară A și B a blocului G 1 au aceasta atitudine .

  • Gheorghe spune:

    Este un lucru bun pentru ADP că au grije de curățirea și îngrijirea orașului. Dar din păcate Cartierul Războieni este lăsat de Izbeliște datorita primarului Gentea,Poliția locală și jandarmeria amendează oamenii pașnici prin diferite abuzuri dar nu ai amendează pe cei care fac galagie noaptea pe cei care se bat și deranjează liniștea locatarilor din cartier. În special scară A și C blocului G 1 au aceasta atitudine .

  • Elena spune:

    E lăudabil că se face curățenie în centrul orașului.,dar orașul are și multe cartiere. Cele mai grave zone de infecție sunt. ghenele pentru gunoi pe care nimeni nu le igienizeaza și care nu au instalație de apă și canalizare. DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICA are ceva de spus?!

  • Elena P spune:

    Domnule Primar luati masuri pentru deratizare si de tantarii care ne musca copiii in zona de parcuri de copii in Prundu si gandacii de vara care ne intra pe ferestre. Multumim mult!

  • Ion spune:

    Chiar este o STIRE IMPORTANTĂ că se adună jegul de acolo?Ceva cu adevărat important se face în Pitești?Că nu prea observăm nimic de 30de ani.In cartiere observăm drumuri sparte, trotuare dărăpănate și pline de mașini, bălării mizerie etc. Numai CENTRUL face parte din Pitești!?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3