930×122 CAPRA 5

accident

Argeș. Accident deosebit de grav!

Update, ora 14:10: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 18 ani, din Mioveni, care conducea un autoturism, pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, în localitatea Mărăcineni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în condiții de carosabil umed, într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unui imobil și într-un stâlp de susținere a rețelei electrice.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, transmite Poliția Argeș.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Știrea inițială: În urmă cu puțin timp, un accident rutier în care este implicat un autoturism a avut loc pe DN 73 Pitești – Câmpulung, în localitatea Mărăcineni.

Potrivit primelor informații, o persoană ar fi rănită.

La fața locului intervin pompierii și un echipaj de la Ambulanță.

De asemenea, și polițiștii s-au deplasat la locul accidentului.

Știre în curs de actualizare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3