New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeș. Omorât de un șofer de 73 de ani care a intrat pe contrasens!

Update 3: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 73 de ani, din Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism din direcția Slatina spre Pitești, în curbă la dreapta, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus, condus de un bărbat de 36 de ani, din Călinești, judetul Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În urma impactului, al doilea autovehicul a fost proiectat în afara părții carosabile.

Ca urmare a evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 36 de ani, din Călinești, judetul Argeș, precum și rănirea celuilalt bărbat, de 73 de ani, din Slatina, judetul Olt.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Bărbatul de 73 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. Totodată acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Argeș.

Update 2: În urma incidentului, unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă. Accidentul s-a soldat cu două victime, șoferii ambelor autoturisme.

Pompierii ajunși la fața locului au extras din autoturismul ieșit în afara părții carosabile un bărbat în vârstă de 36 de ani cu mai multe traumatisme pentru care din nefericire s- a declarat decesul.

Cealaltă victimă este conștientă și este asistată de către un echipaj al SAJ, transmite ISU Argeș.

La acest moment traficul se desfășoară alternativ, pe o bandă de circulație, conform Poliției Argeș.

Update 1: Poliția Argeș informează că evenimentul petrecut pe DN 65, în  Lunca Corbului, este destul de grav.

Este posibil ca o persoană să fi decedat.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului, pentru cercetări.

La acest moment traficul este blocat, pentru efectuarea cercetării la fața locului.”

Știrea inițială: Un accident rutier s-a produs între două autoturisme pe raza localității Lunca Corbului, informează ISU Argeș.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, precum și pentru a acorda îngrijiri medicale.

Mai acționează și două echipaje ale SAJ.

Potrivit surselor noastre, unul dintre autoturisme s-ar fi răsturnat în șanț.

Știre în curs de actualizare

Foto: Arhivă/ Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3