New Profesional Consult 930 x 122

atenţie

ATENȚIE! ACEST INDIVID V-AR PUTEA INTRA ÎN CASE

Atenție! În ultimele zile, în zona Târgului Săptămânal (Bradu-Pitești) a fost semnalată prezența unui individ cel puțin dubios.

Citiți și: Spargere la sediul Poliției. Hoții au plecat cu 20.000 de lei

În imaginile care ne-au fost puse la dispoziție de un cititor al ePitești (filmate de camere de supraveghere video pe 29 ianuarie 2020, în jurul orei 5 dimineața) se vede cum individul se plimbă nestingherit pe proprietățile celor care locuiesc în apropiere, mai sus de magazinul Mathaus.

„Nemernicul ăsta filează case. Într-o locuință a intrat, a furat o geantă și a fugit. Au găsit geanta la trei case distanță”, precizează cititorul site-ului nostru, care anunță că va pune imaginile și la dispoziția Poliției Argeș.

Citiți și: Argeș. Tânăr penal pe drumurile din județ. A ajuns pe mâna Poliției

„Prezența unei persoane suspecte poate fi semnalată de oricine și este chiar un lucru pe care îl încurajăm. Am avut cazuri în care polițiștii s-au sesizat din proprie inițiativă după ce au văzut astfel de imagini pe Facebook, de exemplu.

În cazul unei persoane care este pusă pe rele, simplul fapt că e legitimată de polițiști o descurajează instant să mai facă ceva”, declară pentru ePitești agentul-șef Florin Popa, reprezentant al Biroului de Presă al Poliției Județene.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3