EcoMoto 930×122

atenţie

ATENȚIE! ACEST INDIVID V-AR PUTEA INTRA ÎN CASE

Atenție! În ultimele zile, în zona Târgului Săptămânal (Bradu-Pitești) a fost semnalată prezența unui individ cel puțin dubios.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

În imaginile care ne-au fost puse la dispoziție de un cititor al ePitești (filmate de camere de supraveghere video pe 29 ianuarie 2020, în jurul orei 5 dimineața) se vede cum individul se plimbă nestingherit pe proprietățile celor care locuiesc în apropiere, mai sus de magazinul Mathaus.

„Nemernicul ăsta filează case. Într-o locuință a intrat, a furat o geantă și a fugit. Au găsit geanta la trei case distanță”, precizează cititorul site-ului nostru, care anunță că va pune imaginile și la dispoziția Poliției Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„Prezența unei persoane suspecte poate fi semnalată de oricine și este chiar un lucru pe care îl încurajăm. Am avut cazuri în care polițiștii s-au sesizat din proprie inițiativă după ce au văzut astfel de imagini pe Facebook, de exemplu.

În cazul unei persoane care este pusă pe rele, simplul fapt că e legitimată de polițiști o descurajează instant să mai facă ceva”, declară pentru ePitești agentul-șef Florin Popa, reprezentant al Biroului de Presă al Poliției Județene.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90