New Profesional Consult 930 x 122

manuel rotaru

Autobuz Publitrans rămas în pană, în pantă! Călătorii au luat-o pe jos!

Un autobuz vechi, MAZ, al societății Publitrans, s-a oprit pe drum, în mijlocul cursei, în această după-amiază, undeva în jurul orei 18. S-a întâmplat la urcarea în cartierul Trivale. Pur și simplu, autobuzul nu a mai avut „putere” să urce panta.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Călătorii au coborât și au luat-o pe jos.

„Pentru ce plătim noi bilete, să călătorim cu autobuze care nu sunt în stare să urce panta în Trivale!?”, este mesajul transmis de o călătoare, care ne-a pus la dispoziție și imagini de la fața locului.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Femeia mai spune și că șoferul ar fi avut un comportament neadecvat. „Eram și cu copii mici și tot el ne amenința cu Poliția. Șoferul ne vorbea vulgar.”

Atenție, limbaj licențios, nerecomandat minorilor!

Limbajul licențios din filmarea îi aparține, însă, unei doamne, cel mai probabil călătoare în autobuzul defectat.

L-am contactat pe Manuel Rotaru, directorul general al societății Publitrans.

 

„Autobuzul s-a defectat, se mai întâmplă, nu des, dar se întâmplă. A fost dus la garaj, să vadă exact despre ce este vorba, era o defecțiune la motor, s-a rupt o supapă.

Am luat legătura cu conducătorul auto. O doamnă între 50-60 de ani, după ce a coborât, s-a dus în fața autobuzului, a dat cu pumnul în parbriz și a început să adreseze cuvinte urâte. E regretabil ce s-a întâmplat, tot disconforul creat, nimeni nu își dorește. Dânsa adresa injurii, iar șoferul i-a zis să se potolească sau cheamă Poliția”.

Poliția nu a mai fost sesizată, iar călătorii au mers pe jos până la următoarea stație, de unde au fost preluați de un alt autobuz, mai precizează pentru ePitești Manuel Rotaru.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Edy spune:

    80 lei abonamentul! Am mai spus ca unele autobuze nu au ce cauta pe traseu, sunt un pericol pentru calatori.

  • IULIAN spune:

    Nu anteleg care e vina dl cond auto…daca doamna era an avion cred ca nu.mai comenta..

  • Ionut spune:

    Sa meargă și GENTEA cu autobuzul cum merge Boc,sa lase aerele de mare sef ca PITESTIUL E VARZA.

  • Anonim spune:

    De ce vă bateți joc de cititori???
    Salonul autobuzului se umpluse de fum. Era fum și in interior și in exterior, iar șoferul a refuzat sa deschidă usa timp de 5 minute pe ceas. Probabil doamnei care injura ii era frica sa nu își piardă viața, ceea ce este și firesc atunci când autobuz sta sa ia foc iar șoferul nu deschide ușile!
    Doi bărbați începuseră sa deschidă ușile cu mâinile goale iar șoferul începea sa înjure. Rușine

  • Mnica marian spune:

    Si naveta spatiala se defecteaza si nu comenteaza nimeni.fierul este fier te lasa cand iti este lumea mai draga mai bine sar comenta ca jumatate dintre noi nu platim biletul de autobuz devastam mijloacele de transport si cum ne comportam noi vrem si un transport civilizat si perfect este bine sa comentezi de pe margine dar sa fii in locul conducătorilor auto nu ati mai avea aceiasi părere am ajuns sa ne strângem de gat ramani cu romani daca putem sa reclamam nonstop dar ase este romanul vesnic nemultumit

  • Mnica marian spune:

    Asa este daca ati observat si avioane au intarzieri de ore si zile si nu mai comenteaza nimeni daca totul ar merge perfect tot am fii nemulțumiți ca este totul perfect iar despre primar daca se supara ne da cu toti ani de studii numai de 10 asa ca sa fim mulțumiți ca nu este razboi foamete etc

  • Mnica marian spune:

    Sa ne mulțumim ca este pace si liniste despre 80 de roni abonament c/v a aproximativ 3 pachete de tigari

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90