930X122 MAIA

agresor

”Cuțitarul” de pe Exercițiu, trimis în judecată! A vrut să omoare doi oameni într-un bar

Update, 7 decembrie, ora 16:16

Citiți și: Toate informațiile despre traficul pe autostrăzi și drumuri naționale!

Bărbatul care a vrut să omoare doi oameni într-un bar din cartierul Exercițiu este trimis în judecată.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au soluționat dosarul penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Update, 21 noiembrie, ora 11.24, IPJ Argeș transmite: „Bărbatul de 64 de ani a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Știrea inițială, 20 noiembrie, ora 14.08 – Pitești. Decizie de ultim moment despre „cuțitarul” de pe Exercițiu!

Bărbatul de 64 de ani care ieri a atacat cu un cuțit doi bărbați, printre care un jandarm, într-un bar de pe Exercițiu, a fost arestat.

„În cursul nopții, după administrarea de probatoriu, bărbatul de 64 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca față de acesta să fie dispuse măsuri preventive”, precizează Poliția Argeș.

În urma cercetărilor, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, mai informează sursa citată.

Cercetările au fost efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Vă amintim că sâmbătă, 19 noiembrie, un bărbat a atacat cu un cuțit două persoane într-un bar din zona Exercițiu. Individul a fost prins ulterior de polițiștii. Una dintre victime, un jandarm, a suferit răni superficiale la o ureche. Însă cea de-a doua victimă a avut nevoie de intervenție chirurgicală. Amănunte despre caz, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3