NOR CURIER 930X122

esd pitesti

ESD Pitești, service de reparații pentru electronice și electrocasnice

În municipiul Pitești funcționează cel mai mare service în domeniul reparațiilor de produse electronice și electrocasnice –  ESD.

Citiți și: Pitești. Ți-ai spart telefonul? Îl repară specialiștii ESD

Reparațiile pot fi făcute atât în laborator, cât și la domiciliul clientului, în funcție de aparat. Clientul poate verifica stadiul reparației în timp real, poate diagnostica device-urile și estima costul reparației. Totul este la vedere, delimitat de un perete de sticlă!

Citiți și: ESD Pitești: Serviciu GRATUIT pentru toată luna iulie

Iar pentru electrocasnicele mari și televizoare, ESD Pitești realizează reparații și la domiciliul clientului, în tot județul Argeș.

ESD Pitești are sediul pe Bulevardul „I. C. Brătianu”, nr. 10, bl. B2, Parter, zona fostei cofetării Magnolia.

ESD este partenerul oficial a 40 de producători de renume cum ar fi: Samsung, Philips, Lg, Sony, Huawei, Xiaomi și lista poate continua.

Forte important de menționat este faptul că ESD Service este autorizat de toți producătorii pentru care prestează servicii și folosește numai piese originale.

Clienții care vin la ESD Pitești pentru a-și lăsa produsele la reparat găsesc un mediu plăcut de așteptare. Pot savura aici o cafea, beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi și au parte chiar de o zonă de testare a telefoanelor și tabletelor.

În plus, de la ESD Pitești, puteți achiziționa și accesorii pentru mobil sau electrocasnice.

Nu ezita să apelezi la profesioniști!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90