NOR CURIER 930X122

autoincendiere

Update/Video: A vrut să moară ars în cimitir, de mâna lui! Momentul imobilizării, filmat

Tentativă de sinucidere prin autoincendiere în cimitirul din Ştefăneşti, judeţul Argeş.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

UPDATE ORA 16: ePiteşti a intrat în posesia filmării cu momentul imobilizării bărbatului care a vrut să-şi dea foc (VIDEO, de la minutul 1:00)

 

Citiți și: Incendiu puternic la o fabrică din Ștefănești!

 

UPDATE ORA 10.20: Bărbatul a fost imobilizat și se află în custodia poliţiştilor. Va fi condus la sediul poliţiei pentru audieri. Probabil că va fi internat pe o secţie de psihiatrie.

 

 

UPDATE ORA 10.15: „Polițiștii din Ștefănești au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 60 de ani, din Ștefănești, este în cimitirul din localitate, unde amenință cu autoincendierea, nemulțumit fiind de extinderea cimitirului.

Imediat, la fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști și șeful Poliției Orașului Ștefănești, pentru luarea primelor măsuri. De asemenea, a fost alertat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, care a trimis în zonă un echipaj”, transmite IPJ Argeş.

 

 

UPDATE: Se pare că motivul pentru care bărbatul vrea să-şi pună capăt zilelor prin autoincendiere ţine de o problemă cu locurile de veci. Preotul poartă discuţii cu forţele de intervenţie, încercând să furnizeze detalii care ar ajuta la negocieri.

La fața locului s-au deplasat adjunctul inspectorului șef din cadrul IPJ Argeș, șeful Serviciului Ordine Publică, dar și o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, în vederea detensionării situației.

 

 

Ştirea iniţială

Un bărbat ameninţă că îşi dă foc în cimitir. Situaţie critică la Ştefăneşti, acum: omul se pregăteşte să se autoincendieze, având asupra lui o sticlă de benzină pe care o ţine în mână.

Surse de la faţa locului transmit că individul are şi un cuțit cu care încearcă să ţină la distanţă forțele de intervenţie: pompieri, dar şi mascaţi de la Poliţie. Sunt prezenţi şi mai mulţi negociatori care vor încerca să-l determine pe bărbat să renunţe la intenţia sinucigaşă.

Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care omul se gândeşte să recurgă la acest gest.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90