NOR CURIER 930X122

parcare supraterana

Imagini mizerabile! Peste 1 300 000 € „îngropați” într-o parcare fantomă

Parcarea supraterană din Piaţa Ceair atrage, la 14 ani de la inaugurare, priviri încruntate şi mormăieli de nemulţumire ale piteştenilor. Oamenii simt că au „cotizat” degeaba pentru lucrări de bunăstare şi facilităţi. Vorbim de o sumă astronomică! A fost o investiţie de 6.434.000 de lei care a inclus şi extinderea zonei comerciale învecinate după ce, în 2006, primarul Tudor Pendiuc a semnat pentru acest proiect.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu cea mai mare piață din Pitești. Iată surpriza

„Pendix” era convins că există o cerere în acest sens, dar timpul ne-a demonstrat că a fost un chix – bani risipiţi.

La parter, reporterii ePiteşti au găsit spaţii comerciale zăvorâte, iar pe scara interioară şi pereţii tot mai degradaţi,  imagini cu accente „horror”, precum şi alte inscripţii artistice abstracte (VIDEO).

Citiți și: Pitești. Se închide Piața!

 

 

Clădirea s-a degradat de la an la an. Astăzi, oamenii care trec prin zonă îşi pun semne de întrebare cu privire la siguranţa lor, în special dacă îndrăznesc să urce spirala către locurile de parcare unde bate vântul. Ce paradox, într-un oraş cu zeci de mii de locuri de parcare deficit, să ai o parcare supraterană cu peste 100 de locuri libere zi de zi. Mai mult decât atât, nu este un caz singular.

Şi parcarea supraterană de lângă biserica Mavrodolu este puţin solicitată, dar în cazul acesta credem că este vorba de o „educaţie” a şoferilor care au învăţat că locul cel mai bun este acela situat cât mai aproape de banda de circulaţie, chiar dacă nu este permisă oprirea sau staţionarea (detalii, AICI).

Mai are sens atunci să întrebăm actuala conducere a municipiului ce are de gând cu spaţiul respectiv: se mai face ceva sau rămâne o grotească „fantomă” pe harta Piteştiului, un adăpost pentru oamenii străzii şi derbedei?

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Stefura Bogdan spune:

    Mai mult , firma care inchiriase spațiul de la etaj făcând un restaurant a fost nevoită să renunțe după 1 an de zile deoarece Primăria a decis să mărească chiriile fără sa faca un studiu cerere – oferta .
    Cine raspunde pentru aceasta pierdere din chirie la bugetul local de mai bine de 12 ani ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90