930×122 CAPRA 5

leagan

Pericolul din zona Odobescu a fost înlăturat

Update, 13 octombrie, ora 11:15

Nu mai există niciun pericol la locul de joacă din zona Colegiului „Alexandru Odobescu” din Pitești. În urma articolului publicat de ePitești, municipalitatea s-a autosesizat, iar problema a fost rezolvată. Primarul, Cristian Gentea, citind materialul din publicația noastră a promis rapid remedierea situației, ceea ce s-a și întâmplat!

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Concret, leagănul care se putea rupe în orice moment a fost fixat în ciment, apoi acoperit cu un material special pentru a nu periclita copiii.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Acum, copiii se pot juca în siguranță.

Știrea inițială, 9 octombrie, ora 18:54 – Pitești. Pericol lângă „Odobescu”: „Se poate întâmpla o tragedie!”

Un părinte care a ajuns astăzi cu copiii la locul de joacă din zona Colegiului „Alexandru Odobescu” din Pitești ne-a semnalat o situație îngrijorătoare.

Potrivit imaginilor pe care ni le-a pus la dispoziție, unele dintre aparatele de joacă sunt un real pericol. Cei care îi însoțesc pe cei mici trebuie să fie foarte vigilenți. „Se poate întâmpla o tragedie!”, spune părintele.

Leagănul, de exemplu, se poate rupe în orice moment. Tartanul în care este amplasat unul dintre picioarele aparatului s-a degradat.

Să sperăm că se vor lua măsuri înainte de producerea unui incident!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Dana spune:

    Și în parcul Prundu , locul de joacă este degradat .Aviz celor în măsura să verifice și să ia măsurile necesare .

  • Cristian spune:

    Cel mai ramblagit parc este langa fosta centrala telefonică fostul Elim pe Bibescu, un scaun de la leagăn este rupt iar celălalt desfăcut dintr-o parte din surub

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3