930×122 CAPRA 5

leagan

Pericolul din zona Odobescu a fost înlăturat

Update, 13 octombrie, ora 11:15

Nu mai există niciun pericol la locul de joacă din zona Colegiului „Alexandru Odobescu” din Pitești. În urma articolului publicat de ePitești, municipalitatea s-a autosesizat, iar problema a fost rezolvată. Primarul, Cristian Gentea, citind materialul din publicația noastră a promis rapid remedierea situației, ceea ce s-a și întâmplat!

Citiți și: Pitești. Amplă campanie în oraș. Este gratuit!

Concret, leagănul care se putea rupe în orice moment a fost fixat în ciment, apoi acoperit cu un material special pentru a nu periclita copiii.

Citiți și: Poliția Militară, blindate și camioane, în grabă mare prin Pitești! Video

Acum, copiii se pot juca în siguranță.

Știrea inițială, 9 octombrie, ora 18:54 – Pitești. Pericol lângă „Odobescu”: „Se poate întâmpla o tragedie!”

Un părinte care a ajuns astăzi cu copiii la locul de joacă din zona Colegiului „Alexandru Odobescu” din Pitești ne-a semnalat o situație îngrijorătoare.

Potrivit imaginilor pe care ni le-a pus la dispoziție, unele dintre aparatele de joacă sunt un real pericol. Cei care îi însoțesc pe cei mici trebuie să fie foarte vigilenți. „Se poate întâmpla o tragedie!”, spune părintele.

Leagănul, de exemplu, se poate rupe în orice moment. Tartanul în care este amplasat unul dintre picioarele aparatului s-a degradat.

Să sperăm că se vor lua măsuri înainte de producerea unui incident!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Dana spune:

    Și în parcul Prundu , locul de joacă este degradat .Aviz celor în măsura să verifice și să ia măsurile necesare .

  • Cristian spune:

    Cel mai ramblagit parc este langa fosta centrala telefonică fostul Elim pe Bibescu, un scaun de la leagăn este rupt iar celălalt desfăcut dintr-o parte din surub

570 pe 90 Costache