930 pe 122 COSTACHE

barbati

Pitești. Bărbat amendat că a aruncat gunoiul aiurea

Pitești. Bărbat amendat că a aruncat gunoiul aiurea

Citiți și: Pitești. Câțiva copii care apar în imaginile din parcul vandalizat din Trivale, identificați

Update. 18 martie 2023, ora 20.00

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea transmite pentru ePitești că, persoana care a depozitat moluz în alte locuri decât cele prevăzute de lege, a fost  depistată de către Poliția Locală și sancționtă conform legii.

Citiți și: Pitești: Un nou sens unic în oraș

Totodată, Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt Poliția Locală transmite: ”Bărbatul a fost amendat pentru faptul că a depus resturi de materiale de construcție, în alte locuri decât cele prevăzute în legislație.

 

Pe același subiect, Răzvan Șerbănoiu, consilier local din partea PNL Pitești și membru în AGA Salubritate 2000 SA transmite: „În viitorul foarte apropiat va fi foarte ușor să se verifice trasabilitatea deșeurilor provenite din demolări. Astfel cine va avea de aruncat astfel de deșeuri, după ce va achita contravaloarea serviciului către Salubritate 2000 SA va primi saci inscripționați cu numele societății și astfel va fi ușor de identificat cine și cât a aruncat.”

Știrea inițială. 17 martie 2023, ora 21.19

Pitești. Bătaie de joc! Ce fac acești bărbați este nesimțire curată!

Cu toate că suntem în anul 2023 și trăim într-un municipiu reședință de județ, mulți se cred în codru. Este și cazul a trei bărbați care astăzi au fost surprinși aruncând mai mulți saci, cel mai probabil încărcați cu moloz, într-o zonă din cartierul piteștean Prundu.

Conform unor imagini postate pe grupul de Facebook „Pitești, orașul meu!”, indivizii descarcă dintr-o remorcă încărcătura și o lasă într-un capăt al aleii fără nicio reținere.

Potrivit oamenilor, nu ar fi pentru prima dată când se întâmplă astfel de gesturi revoltătoare în Prundu. Și, de asemenea, din păcate, nu ar fi nici singurul cartier unde ar avea loc astfel de incidente.

Imaginile prezentate mai sus au fost văzute și de la cei de la Poliția Locală Pitești, instituție care s-a autosesizat.

„Nu tolerăm astfel de gesturi! Dacă vor fi identificate, persoanele în cauză vor fi sancționate conform legii, iar într-o astfel de situație sancțiunea contravențională este cuprinsă între 1000 și 1.500 de lei.

Facem apel la cetățeni să fie responsabili, să dea dovadă de spirit civic și să anunțe astfel de fapte.

Totodată, pe această cale, îi informăm și că în majoritatea zonelor din oraș sunt montate camere video de supraveghere, iar cei care vor fi depistați că încalcă legea riscă sancțiuni pe măsură”, declară pentru ePitești Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

New Profesional Consult 570×90