NOR CURIER 930X122

explozie

Piteşti: Incendiu la o grădiniţă. Mai mulţi copii au fost evacuaţi din zonă

Piteşti: Incendiu la o grădiniţă. Mai mulţi copii au fost evacuaţi din zonă.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

UPDATE ORA 14.30: „Nu s-a produs o explozie, posibil ca în urma căderii de tencuială de pe tavan să se fi produs un zgomot puternic”, a precizat ISU Argeş.

UPDATE ORA 13.50: „Incendiul s-a manifestat în interiorul unei camere unde au ars obiecte din plastic și lemn. Nu au fost probleme deosebite, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzătoar (videoproiector). Nu au fost victime și în interiorul încăperii nu se afla nimeni la momentul producerii incendiului„, a transmis ISU Argeş.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

UPDATE ORA 13.00: Mai mulţi copii însoţiţi de un adult au fost evacuaţi din zonă. Pompierii sunt în curtea grădiniţei. Nu au fost raportate victime până în acest moment.

 

 

Ştirea iniţială – ora 12.47

În urmă cu puţin timp, pompierii ISU Argeş au fost sesizaţi cu privire la o explozie într-un imobil din cartierul Trivale. Mai exact, ar fi vorba despre o grădiniţă situată pe strada Câmpului, aproape de complex Capitol.

În interior ar fi mai multe persoane, printre care şi copii.

 

 

Din primele informaţii, persoanele surprinse în imobil au scăpat tefere. În urma deflagraţiei a cărei cauză nu este momentan cunoscută, a urmat un incendiu. Se intervine de urgenţă cu două autospeciale.

„Intervin pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat”, anunţă ISU Argeş.

 

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3