New Profesional Consult 930 x 122

bataie

Pitești. Însărcinată, dar jucată în picioare de fostul! A bătut-o și pe colega acesteia!

Update, 24 noiembrie, ora 16:55

Bărbatul care a bătut două femei într-un salon de înfrumusețare din cartierul Trivale al municipiul Pitești este trimis în judecată, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Un oltean a dat de belea în Argeș!

Una dintre victime era fosta iubită a bărbatului, care era și însărcinată în două luni, potrivit Antena 3.

Ambele femei erau angajate ale salonului de cosmetică.

Citiți și: Argeș. S-au făcut turtă și au plecat la drum!

Știrea inițială 20 noiembrie, ora 15:08 – Pitești. Șocant! A bătut două femei în salonul de înfrumusețare

În ziua de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență despre faptul că un bărbat ar fi agresat două femei, care se aflau într-un salon de cosmetică, în cartierul Trivale.

Din verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 35 de ani, din Pitești, ar fi agresat pe fosta concubină, de 29 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii, după care ar fi agresat și pe o altă femeie, de 30 de ani, care a intervenit pentru aplanarea conflictului, și ar fi amenințat cu acte de violență și provocarea de distrugeri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de 18 noiembrie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 19 noiembrie a.c., a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

570×90 MAIA