930×122 CAPRA 5

balcon

Pitești. Panică mare la bloc! A găsit o grenadă în balcon

Update: Poliția Argeș informează: 

Citiți și: Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească!

„La data de 05 martie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un tânăr a găsit o grenadă în balconul apartamentului tatălui său, fost cadru militar, dar care nu mai este în viață de câțiva ani.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care au luat primele măsuri și au evacuat locatarii de la etajele 6 până la 10 și au blocat accesul în zonă.

Citiți și: Interzis la bloc! Se lasă cu amendă sau închisoare!

De asemenea, la caz s-au deplasat și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, echipajele specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Compartimentul Pirotehnic, pentru efectuarea cercetărilor.

Din primele verificări, s-a constatat că grenada este ofensivă, posibil de manevră și a fost ridicată, în condiții de siguranță.

Cercetările vor fi preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul”.

Oamenii s-au panicat din cauza descoperirii făcute. „Dacă dă cu bomba?” s-a întrebat o femeie.

Știrea inițială: Pitești. Descoperire șocantă într-un balcon din Găvana

Pompierii au fost solicitați pentru o intervenție mai puțin obișnuită. Au asigurat măsuri specifice în cazul unui posibil proiectil ce a fost găsit în balconul unui apartament situat într-un bloc din Găvana.

Coform informațiilor noastre, ar fi vorba despre o grenadă.

Peste 20 de locatari au fost evacuați de pompieri, iar o femeie a primit îngrijiri pentru că ar fi suferit un atac de panică.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii.

Știre în curs de actualizare

Kaia 555×222
570 X 90 CAPRA 3