EcoMoto 930×122

balcon

Pitești. Panică mare la bloc! A găsit o grenadă în balcon

Update: Poliția Argeș informează: 

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

„La data de 05 martie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un tânăr a găsit o grenadă în balconul apartamentului tatălui său, fost cadru militar, dar care nu mai este în viață de câțiva ani.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care au luat primele măsuri și au evacuat locatarii de la etajele 6 până la 10 și au blocat accesul în zonă.

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

De asemenea, la caz s-au deplasat și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, echipajele specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Compartimentul Pirotehnic, pentru efectuarea cercetărilor.

Din primele verificări, s-a constatat că grenada este ofensivă, posibil de manevră și a fost ridicată, în condiții de siguranță.

Cercetările vor fi preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul”.

Oamenii s-au panicat din cauza descoperirii făcute. „Dacă dă cu bomba?” s-a întrebat o femeie.

Știrea inițială: Pitești. Descoperire șocantă într-un balcon din Găvana

Pompierii au fost solicitați pentru o intervenție mai puțin obișnuită. Au asigurat măsuri specifice în cazul unui posibil proiectil ce a fost găsit în balconul unui apartament situat într-un bloc din Găvana.

Coform informațiilor noastre, ar fi vorba despre o grenadă.

Peste 20 de locatari au fost evacuați de pompieri, iar o femeie a primit îngrijiri pentru că ar fi suferit un atac de panică.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii.

Știre în curs de actualizare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • X ulescu spune:

    De ce nu scrieți ca persoana care avea grenada, este un băiat cu probleme psihice și a amenințat ca arunca blocul în aer?
    De ce nu scrieți ca politia a vrut sa l aresteze, insa individul a reușit sa fuga printre blocuri?

  • Ipj spune:

    Nu este adevarat .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90