EcoMoto 930×122

parcare

Pitești. Râzi cu lacrimi! Parcarea i-a dat mari bătăi de cap!

Pitești. Râzi cu lacrimi! Parcarea i-a dat mari bătăi de cap!

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Nu oricine poate fi șofer. E nevoie de multă atenție, pricepere, îndemânare și chiar talent. Iar dacă la condusul propriu-zis mulți se descurcă ceva mai bine, la parcare, în anumite cazuri, e jale!

Sunt persoane care au permis de ani de zile și se chinuie minute bune să parcheze sau dau ocol de câteva ori pentru a face manevrele necesare. Ce să mai! Șoferia-i artă mare!

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

De asta sigur și-a dat seama și o tânără care, cel mai probabil, încerca să parcheze un autoturism Aixam (mașină ce poate fi condusă de la vârsta de 16 ani) într-o parcare din Trivale.

Spunem „probabil” pentru că e oarecum dificil de dedus ce încerca tânăra, ajutată de 2 persoane, să facă: Să parcheze, să iasă din parcare. Clar este că nu a reușit să coordoneze vehiculul. Ea trăgea de volan, amicii împingeau, ea se uita, ei se minunau.

La un moment dat, se poate observa cum tânăra care încerca să o ajute pe șoferiță își pune mâinile în cap. Tânărul în geacă albastră pare și el depășit de situație, chiar pune mâna pe telefon, posibil pentru a cere ajutor.

Imaginile de mai jos au devenit virale în mediul online. Încă nu știm, până la acest moment, ce au făcut cei 3 protagoniști ai filmulețului și cât a durat această manevră. Mai bine luau mașinuța pe sus!

Eco moto 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Rares Radulescu spune:

    Știrea este nefondata și falsa. Mașina era stricata și nu am făcut decât sa o împingem pt a nu obstrucționa traficul. Ce este greșit în asta. Sa nu mai spun ca în filmare toți 3 sunt minori.

  • Gogu spune:

    Pare șoferiță stricată, nu mașină. Ce caută un minor la volanul mașinii?

  • Cititor spune:

    Aceea e cu motor mic, si cutie automata se pare ca mers inapoi nu functiona! Bine….nici șoferul nu are habar….

  • Liliana spune:

    Asta se numește stire ,nu prea ai învățat la facultate ce subiecte sa ataci!
    mai studiază,cartea nu te urzica!
    Trebuie sa educi marea masa,
    Nu sa bați apa în piua.

  • Gogu cel Mare spune:

    Ce vă mai place să rîdeți de alții. Dar dacă e să fiți voi în locul fetei vai mama voastră. Nici să mergeți cu bicicleta nu puteți. Auzi și la Gogu că ce caută un minor la volan. Păi ziaristul lui pește prăjit a spus despre ce mașină era vorba. Dar Gogu era ocupat să rîdă. Gogule e mașină din aia care se poate conduce de un minor. Nu sînt sigur dar cred că poate fi condusă și de un retardat ca tine.

  • Gogule masina categoria b1 și se conduce de la 16 ani

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90