Comdata 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) RUȘINE! ÎN CE HAL AȚI ADUS PIAȚA „MILEA”!

Rușine! În ce hal ați adus Piața „Milea”! Iată încă o consecință a parcării pentru „șmecherii” din Consiliul Județean și Prefectura Argeș: pavelele din zona Pieței „Milea” din centrul Piteștiului sunt acum acoperite de un strat gros de jeg. Imaginile spun totul despre mizeria de nedescris:

Citiți și: IONICĂ, FĂ-O MICĂ!

Noua față a pieței ”Vasile Milea” a fost inaugurată în anul 2000. A fost o investiție care i-a costat scump pe piteșteni. Puțin le pasă primarului Cornel Ionică, președintelui Consiliului Județean, Dan Manu, și prefectului Emilian Dragnea!

Citiți și: SITUAȚIE JENANTĂ LA POLIŢIA LOCALĂ PITEȘTI

Sub roțile mașinilor de „șmecheri” de la CJ și Prefectură, pavelele au căpătat azi „culoarea” jegului.

Despre transformarea zonei Pieței „Vasile Milea” din buricul Piteștiului (zonă pietonală în mod normal) în parcare gratuită, cu voie de la Primărie, pentru subordonații lui Manu și Dragnea am scris în repetate rânduri (amănunte AICI, AICI și AICI). Vom scrie pe mai departe pe acest subiect atât timp cât bătaia de joc a cuplului administrativ Ionică – Manu va continua.

Jupiter 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066