930 x122 grota rece

accident

Tragedie fără margini! 4 tineri au murit! ,,Aveau nuntă anul ăsta. Un băiat are o fetiță mică”

Update, 8 martie, ora 09:30

Tragedie fără margini pe o șosea din Olt. Două mașini au fost făcute praf după ce unul dintre șoferi a depăşit neregulamentar.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Accidentul rutier s-a soldat cu șapte victime, dintre care 4 decedate. Patru bărbați și-au pierdut viața. Este vorba despre șoferii celor două autoturisme și doi pasageri din autoturismul care circula regulamentar.

Un martor al accidentului a făcut declarații șocante.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Pe şoferul de la Seat, care a depăşit, l-a aruncat că nu a avut centură. L-a aruncat din maşină. Am sunat la 112. Au luat foc maşinile, am stins cu şoferul de pe TIR cu extinctoarele”, a declarat George, martor al tragediei, pentru Observator.

Potrivit acestuia, șoferul în vârstă de 23 de ani care a efectuat depășirea era începător și avea viteză deoarece s-ar fi grăbit să ducă o gravidă la spital.

Din maşina care circula regulamentar nu a mai supravieţuit nimeni.

„Vai de capul meu. 25, 30 de ani. Amândoi aveau nuntă anul ăsta.

Păcat că inconştienţa unora bagă în pământ oameni nevinovaţi. Un băiat are o fetiţă mică şi celălalt are şi el prietenă, urma să se căsătorească. Nu, n-am cuvinte. Nu-mi vine să cred”, au declarat rudele și cunoștințele victimelor, potrivit sursei citate.

Știrea inițială, 7 martie, ora 20:16 – Pitești-Slatina: Accident deosebit de grav! 4 morți!

Patru persoane au murit, iar alte trei au ajuns la spital în urma unui accident grav ce a avut loc în această seară, în jurul orei 19, pe DN 65 Pitești – Slatina.

Conform Centrului Infotrafic al Poliției Române, evenimentul s-a produs în localitatea Jitaru, județul Olt, și au fost implicate 2 autoturisme.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere.

Conform news.ro, care citează Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Olt, „La fața locului acționează patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare și două autospeciale pentru primă intervenție și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt”.

Video: newsflux.ro

Sursă foto: Observator

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3