Donaris 930 x 122

Accident autostrada

Update: Accident pe Autostradă. TIR-ul era să spulbere trei mașini

Accident cu TIR pe Autostradă.

Citiți și: Carambol cu șase mașini pe autostradă!

UPDATE ORA 23.00: Trei autoturisme au scăpat ca prin urechile acului să nu fie lovite de mastodontul în viteză. 100 m de glisieră au fost distruse. Evenimentul rutier s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

 

Citiți și: Accident pe Autostrada A1, Pitești – București: Patru mașini implicate!

 

UPDATE: „Autotrenul este gol, nu sunt victime, nu sunt scurgeri de combustibil, circulația pe sensul către București se efectuează pe o singura bandă”, anunţă ISU Argeş.

 

 

Ştirea iniţială

Pompierii de la Detaşamentul Bradu intervin pe Autostrada A1, la km. 87, acolo unde un TIR cu prelată a derapat în glisieră. Evenimentul s-a petrecut pe sensul spre București. Se circulă pe banda de urgență.

La faţa locului intervine şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor. Din primele informații, ar fi vorba de un șofer turc care nu necesită îngrijiri medicale.

TIR-ul este gol.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90