New Profesional Consult 930 x 122

perchezitii

(UPDATE/VIDEO) ARGEȘ: ARESTAȚI PREVENTIV DUPĂ PERCHEZIȚII

(UPDATE ORA 17:35): Procurorul de caz a obținut în instanță arestarea preventivă a celor 3 pentru o perioadă de 30 de zile. 

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

(UPDATE ORA 13:25) Biroul de presă al Poliției Argeș comunică: „Poliţiştii Municipiului Câmpulung, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, împreună cu polițiștii Secţiei Rurale Schitu Goleşti și jandarmi au efectuat trei percheziții domiciliare în Schitu Goleşti, la locuințele a trei persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada martie-aprilie 2020 cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe societăți comerciale și locuințe din municipiul Câmpulung și comuna Schitu Golești, de unde ar fi sustras componente de la semiremorci auto şi utilaje, materiale feroase și neferoase, cu scopul valorificării ulterioare la centre de fier vechi.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Prejudiciul estimat este de aproximativ 50.000 de lei. Cu ocazia percheziţiilor, au fost identificate și indisponibilizate bunuri în valoare de circa 35.000 de lei.

În urma cercetărilor, a fost identificat un agent comercial care a primit bunuri fără provenienţă legală, fapt pentru care a fost aplicată o sancţiune contravenţională de 5.000 de lei (…)

După administrarea probatoriului, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Totodată, cei trei au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea măsurilor specifice stării de urgenţă cu amendă contravenţională în valoare de câte 10.000 de lei fiecare.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”. 

(ȘTIREA INIȚIALĂ ORA 7:55)

Polițiștii câmpulungeni au făcut ieri trei percheziții în comuna Schitu Golești, într-un dosar penal deschis pentru furt calificat (din societăți și locuințe).

În urma perchezițiilor, au fost recuperate bunuri furate în valoare de circa 35.000 de lei, prejudiciul total fiind estimat la aproximativ 50.000 de lei.

Mai multe persoane suspecte în acest dosar au fost duse la sediul Poliției Câmpulung pentru audieri, audieri care au durat ore bune, până dincolo de miezul nopții.

După administrarea probatoriului, trei bărbați au fost reținuti pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90