930 x122 grota rece

arsa

(UPDATE/VIDEO) BĂTRÂNĂ DE 90 DE ANI, MOARTĂ ÎN FLĂCĂRI. DE LA CE I-A LUAT FOC CASA

(UPDATE ORA 10:40): Femeia în vârstă de 90 de ani locuia singură. Echipajul medical a încercat în zadar să o resusciteze. A fost declarat decesul. 

Citiți și: Incendiu lângă Pitești: Urgență la o casă!

Incendiul a fost stins. „Cauza probabilă este jarul căzut din sistemul de încălzire, care a avut contact cu un material textil. Intervenția a durat aproximativ o oră și jumătate. Au ars bunurile din două camere”, precizează ISU Argeș.

Un incendiu a izbucnit duminică dimineață la o casă din municipiul Curtea de Argeș, de pe strada Daniel Sterescu.

Citiți și: Argeș. Pericol de explozie! A intrat cu mașina în țeava de gaze

Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD intervin la fața locului.

„Incendiul se manifestă la două camere ale imobilului, iar în interior a fost găsită o femeie de aproximativ 90 de ani, fără funcții vitale și cu arsuri de gradul 3 și 4”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Echipajul SMURD a preluat victima. I se fac manevrele de resuscitare, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, însă fără răspuns până în acest moment. (Sursă foto/video: ISU Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90