930 x122 grota rece

accident

UPDATE (VIDEO): POLIȚIST DIN PITEȘTI, MORT ÎN ACCIDENT

UPDATE (ORA 17:10): Accidentul s-a produs, informează Poliția Județeană, după ce șoferul, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna argeșeană Davidești, care conducea un autoturism dinspre Pitești către Câmpulung Muscel, nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului la stânga. Șoferul nu i-a acordat prioritate motociclistului, care venea din sens opus. La rândul său, motociclistul ar fi circulat cu viteză excesivă. Impactul a fost unul violent și letal pentru motociclist. 

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Pe numele șoferului polițiștii rutieri veniți la fața locului au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. 

UPDATE (ORA 15:40): Polițist din Pitești, mort în accident. Manevrele de resuscitare, care au durat în jur de 45 de minute, nu au dat rezultat. Motociclistul a decedat.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Era subofițer la Ordine Publică în cadrul Poliției Municipiului Pitești, conform Biroului de presă al Poliției Argeș.

Trei persoane rănite în accident sunt transportate la spital.

UPDATE (ORA 15:30): Motociclistul, Adi Luca, în vârstă de 35 de ani, este polițist. Se afla în timpul său liber și conducea motocicleta lui personală. I se fac manevre de resuscitare.

Un accident de circulație în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeșene Stâlpeni (satul Livezeni).

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, 3 persoane (doi adulți și o fetiță) aflate în autoturism (autoturism care s-a răsturnat în urma impactului cu motocicleta) ar fi rănite. De asemenea, motociclistul s-ar afla în stare de inconștiență, grav rănit, în stop cardio-respirator.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare, un altul cu ambulanță SMURD și 3 echipaje medicale de urgență de la Serviciul de Ambulanță Județean. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video accident: ISU Argeș, sursă foto motociclist: Facebook)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3