930 x122 grota rece

Accident autostrada

Video: Accident pe Autostradă, lângă Piteşti. Un autoturism a intrat în glisieră şi 4 oameni au ajuns la spital

Accident pe Autostradă. Un autoturism a intrat în glisieră, la kilometrul 111.

Citiți și: Carambol cu șase mașini pe autostradă!

UPDATE ORA 12.45: „Pompierii de la Detașamentul de Bradu au intervenit la un accident rutier petrecut pe A1, la km 111. A fost vorba de un autoturism care a izbit parapetul de protecție al autostrăzii, iar evenimentul s-a soldat cu 4 peroane rănite.

Cele patru victime aflate în autoturism au fost preluate de care paramedicii SMURD și personalul de pe două ambulanțe SAJ, iar pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui incendiu.

Citiți și: Accident pe Autostrada A1, Pitești – București: Patru mașini implicate!

Nu au fost victime încarcerate, însă cei doi bărbați și cele două femei au ajuns la spital pentru investigații medicale amănunțite. Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 53 de ani, care s-a rănit la față și la membrul superior drept”, precizează ISU Argeş.

 

 

UPDATE ORA 11.30: Au fost raportate patru victime. Pompierii ISU Argeş au asigurat zona şi au acordat îngrijiri medicale victimelor. Nu au fost persoane încarcerate, însă persoanele implicate au suferit răni destul de serioase. Un echipaj SAJ a preluat trei victime şi le-a transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

 

 

Ştirea iniţială – ora 10.47

Din primele informaţii, evenimentul rutier s-a petrecut la km. 111. Ar fi vorba despre patru persoane rănite, aflate într-un autoturism Opel.

Echipajele medicale se deplasează la locul indicat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90