930×122 CAPRA 5

biserici

(VIDEO) ACUM: COZI LA BISERICI

Acum: Cozi la biserici. Credincioșii ortodocși prăznuiesc astăzi Botezul Domnului Iisus Hristos, sărbătoare numită popular Boboteaza, când se sfinţeşte Agheasma Mare.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Credincioșii sunt la această oră la biserici pentru a participă la slujbă și a lua agheasmă.

În Pitești, oamenii au făcut cozi la biserici, așa cum este și la biserica ”Sf Gheorghe” din centru, din Piața ”Vasile Milea”.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Oamenii au venit și la biserica din zona Expo-Parc.

De asemenea, și în Mioveni, la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, dar și la celelalte biserici din oraș, zeci de vase cu apă au fost sfinţite de către preoţi încă de aseară, iar agheasma a fost depozitată în mai multe recipiente, pentru a se evita aglomerația. Astfel, astăzi miile de credincioşi prezenți au putut lua agheasmă în mod civilizat.

Conducerea Primăriei Mioveni le mulţumeşte reprezentanților Jandarmeriei, Poliţiei Naționale şi Poliţiei Locale care au fost prezenți în preajma fiecărui lăcaș de cult pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3