Donaris 930 x 122

locuri de parcare

(VIDEO) ACUM: O NOUĂ PARCARE ÎN PITEȘTI

Acum: O nouă parcare în Pitești. La această oră, în zona de nord a municipiului angajați ai Administrației Domeniului Public (ADP) Pitești lucrează la amenajarea unei noi parcări de reședință. Viitoarea parcare va fi în spatele blocului L4 și L5, în vecinătatea blocurilor C4 și C5.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

În primăvara anului trecut, viceprimarul Sorin Apostoliceanu informa că parcarea din cartierul Nord nu poate fi amenajată deoareceasociațiile de proprietari de la blocurile C4 și C5 ne-au făcut plângeri peste tot, nu vor parcare aici și acum așteptăm. Între timp, situația s-a remediat.

Citiți și: Piteşti: A parcat maşina sub podul de pe Autostradă şi s-a „fript”

”Este o hotărâre de Consiliu Local. Terenul a fost scos ca utilitate publică și trecut pentru parcare, avem toate avizele. Sunt necesare locuri de parcare, mai ales în zona de nord! Cei de la ADP au pregătit terenul și așteptăm să vedem, în funcție de vreme, să turnăm și asfalt”, precizează pentru ePitești viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Viitoarea parcare va avea 28 de locuri. În condițiile în care municipiul Pitești are un deficit de zeci de mii de locuri de parcare, investiția, deși binevenită, reprezintă o picătură într-un ocean.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441