New Profesional Consult 930 x 122

locuri de parcare

(VIDEO) ACUM: O NOUĂ PARCARE ÎN PITEȘTI

Acum: O nouă parcare în Pitești. La această oră, în zona de nord a municipiului angajați ai Administrației Domeniului Public (ADP) Pitești lucrează la amenajarea unei noi parcări de reședință. Viitoarea parcare va fi în spatele blocului L4 și L5, în vecinătatea blocurilor C4 și C5.

Citiți și: Breaking/Pitesti. Accident în Nord, acum!

În primăvara anului trecut, viceprimarul Sorin Apostoliceanu informa că parcarea din cartierul Nord nu poate fi amenajată deoareceasociațiile de proprietari de la blocurile C4 și C5 ne-au făcut plângeri peste tot, nu vor parcare aici și acum așteptăm. Între timp, situația s-a remediat.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

”Este o hotărâre de Consiliu Local. Terenul a fost scos ca utilitate publică și trecut pentru parcare, avem toate avizele. Sunt necesare locuri de parcare, mai ales în zona de nord! Cei de la ADP au pregătit terenul și așteptăm să vedem, în funcție de vreme, să turnăm și asfalt”, precizează pentru ePitești viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Viitoarea parcare va avea 28 de locuri. În condițiile în care municipiul Pitești are un deficit de zeci de mii de locuri de parcare, investiția, deși binevenită, reprezintă o picătură într-un ocean.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90