Donaris 930 x 122

alertă

Video/Acum: Percheziții în Argeș. Intervenţia, publicată de poliţişti pe Internet

La această oră, Poliţia desfăşoară percheziții în Argeș şi alte judeţe, la persoane care au încasat fără drept indemnizaţii pentru drepturile de autor în perioada stării de urgenţă/alertă.

Citiți și: Video – Crima din Prundu. Percheziții în Ștefănești, la locuințele celor doi minori suspecți

 

Citiți și: Video/Update: Alertă de geamantan suspect în Piteşti. Anunţul IPJ Argeş

 

„La această oră, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași efectuează 32 de percheziții domiciliare, în județele Argeș, Prahova, Dâmbovița, Călărași, Ilfov și în municipiul București, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii înșelăciune.

Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2020, mai multe persoane ar fi declarat în fals activitatea desfășurată și ar fi primit, fără drept, indemnizații pentru drepturile de autor în perioada stării de urgență/alertă.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 200.000 de euro.

Polițiștii vor pune în aplicare 44 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru audieri”, se precizează într-un comunicat oficial.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441