930 x122 grota rece

igsu

(VIDEO) ACUM: SUPER AUTOSPECIALĂ ÎN PITEȘTI

În dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a intrat o nouă autospecială. Mașina de pompieri este pentru intervenție la incendii și salvare de la înălțimi.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

La această oră, în curtea sediului ISU Argeș, de pe strada Traian din Pitești, are loc o prezentare a noii autospeciale.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

https://www.youtube.com/watch?v=M1RXkihBYHo&feature=youtu.be

Autospeciala a fost achiziționată printr-un proiect derulat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Șeful ISU Argeș, Bogdan Olar, precizează că autospeciala costă 600.000 de euro și că alte două mașini similare vor intra anul viitor în dotarea instituției pe care o conduce:

Autospeciala, repartizată Detașamentului de Pompieri Pitești, poate interveni până la o înălţime de 42 de metri. Este dotată cu un tun de refulare a apei, care poate ajunge până la 30 de metri și care are un debit de 2.500 de litri de apă pe minut.

În nacelă, care are un senzor de apropiere, pot intra odată maxim trei persoane, în condiţiile în care nu se depăşesc 300 de kg. Există și o platformă rabatabilă pentru transportul persoanelor aflate în imposibilitatea de a se deplasa.

Poate fi folosită și ca macara: cu pachetul de scări strâns poate ridica până la 4.000 de kg, iar cu pachetul de scări extins, până la 500 de kg.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3