930×122 CAPRA 5

accident

VIDEO: AMBULANȚA A DAT PESTE PIETON!

UPDATE: În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la un accident cu pieton de pe raza localității Topoloveni, în care ar fi implicată o autospecială tip ambulanță, vă aducem la cunoștință următoarele:

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, condusă de un bărbat de 51 de ani, care transporta pacient, ar fi acroșat o femeie de 47 de ani, angajată în traversarea străzii.

 

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii, care a fost preluată de un echipaj medical și transportată la o unitate medicală, cu diagnostic preliminar contuzie membru inferior drept, contuzie membru superior drept și TCC.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Argeș. 

Știrea inițială

În urmă cu puțin timp, o ambulanță a intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale unui pieton rănit într-un accident rutier produs la Topoloveni.

Din primele informații, chiar ambulanța ar fi lovit pietonul!

 

Victima este o femeie, conștientă.

Știre în curs de actualizare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Bogdan spune:

    Dați sirenele mai încet după miezul nopții, că ne afectează somnul, nouă celor încă sănătoși și nici celor în nevoie nu cred să le fie de folos atunci când nu este trafic. Să sune, dar mai încet, vă rog frumos.

  • Mariana spune:

    In fata salvării si a autobuzului multi trec

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90