Donaris 930 x 122

casă de vacanță

(VIDEO) ARGEȘ: INCENDIU LA O CASĂ DE VACANȚĂ

A fost incendiu astăzi la o casă de vacanță de pe strada Târgoviștei din comuna Dragoslavele. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului începând de la ora 4:30.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Incendiul, care s-a extins și la acoperișul unei construcții din aceeași curte în care se află și casa de vacanță, a fost stins de pompieri după circa o oră și jumătate, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Nu au existat victime. Potrivit sursei citate, persoanele aflate în cele două clădiri în momentul producerii incendiului au ieșit din case înainte de sosirea pompierilor. În casa de vacanță era un bărbat, iar în cealaltă clădire, mama acestuia (proprietara) și cu cei doi nepoți ai săi, precizează ISU Argeș. Este vorba de o familie din București venită să-și petreacă sărbătorile de iarnă în casa de vacanță pe care o are în Dragoslavele, conform sursei citate.

“Au ars acoperișul învelit cu șiță și tavanele din paiantă ale casei de vacanță pe aproximativ 60 de mp și acoperișul construcției învecinate pe circa 15 mp. Au fost salvate bunurile din interiorul casei, acestea fiind evacuate. Incendiul a pornit de la coșul de fum, neprotejat termic față de materialele combustibile”, precizează ISU Argeș. (Sursă video: ISU Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3