Donaris 930 x 122

alegeri

(VIDEO) ARGEȘENII STAU LA COZI MARI ÎN STRĂINĂTATE CA SĂ VOTEZE

Argeșenii stau la cozi mari în străinătate ca să voteze. Sunt cozi la secții de votare din străinătate. Printre românii care votează în secțiile amenajate peste hotare se numără și argeșeni.

Citiți și: Pitești: Adjunctul Școlii nr. 3, unicul candidat pentru șefia tinerilor liberali

Nu doar din diaspora, ci și argeșeni aflați la muncă în tranzit în diverse țări ale Uniunii Europene. Este și cazul lui Ionuț Toma, din comuna Corbi, șofer de TIR pe rute internaționale, care a și filmat imaginile pe care vi le prezentăm (filmate în cursul dimineții, în jurul orei 10).

Citiți și: MĂRTURIE DIN NOAPTEA ALEGERILOR: „SE PUTEA EVITA O ASTFEL DE SITUAŢIE”

Alături de colegi de-ai săi de muncă, nu numai din Argeș, ci și din Hunedoara și Brașov, a așteptat încă de dimineață să voteze la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție la o secție organizată în orașul Karlsruhe, din Germania. După cum puteți vedea în imagini, participarea la vot este masivă, românii stând la cozi.

Și la o secție de votare de la ambasada României la Paris (Franța) au venit argeșeni. Și acolo era coadă. Daniel Stănescu, originar din Pitești, și el șofer de TIR, a votat atât la alegeri, cât și la referendum. Stănescu este o mai veche „cunoștință” a cititorilor noștri (AICI, subiectul pe larg).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90