NOR CURIER 930X122

cod portocaliu

(VIDEO) ARGEȘUL, SUB ASEDIUL APELOR. INUNDAȚII ACUM

Argeșul, sub asediul apelor. Inundații acum. La această oră 4 locuințe și 4 curți sunt afectate de inundații în comuna argeșeană Stâlpeni. Pentru evacuarea apei intervine un echipaj de pompieri de la Detașamentul Mioveni cu o motopompă.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, gospodăriile afectate sunt în aceeași zonă (în apropierea magazinului Profi din localitate) în care pompierii au intervenit și sâmbătă din cauza inundațiilor.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Tot în Stâlpeni inundații sunt și în satul Rădești. De asemenea, în comuna Slobozia. În ambele locuri intervin echipaje ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență. Tot astăzi, vă reamintim, inundații au avut loc și în comuna Bradu (amănunte și imagini, AICI).

Riscul de inundații se menține ridicat în județul Argeș până la noapte, la ora 24, când va expira avertizarea cod portocaliu emisă de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor.

Sunt vizate râuri din mai multe bazine hidrografice, avertizarea fiind valabilă și pentru județul Argeș: Olt – afluenţii aferenţi sectorului aval confluenţă Lotru (judeţele Vâlcea, Gorj, Dolj, Argeş şi Olt), Vedea – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele Argeş, Olt şi Teleorman), Argeş – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi (click pe hartă pentru detalii):

Amintim că pentru județul Argeș Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață un nou cod portocaliu de ploi abundente. (Sursă video: ISU Argeș, foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3