New Profesional Consult 930 x 122

armata

(VIDEO) ARMATA ȘI POLIȚIA, ÎN STRADĂ

Angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Armatei și din cadrul altor structuri au participat joi în zona Bemo – Mioveni, dar și în centrul orașului la o acțiune de verificare a respectării ordonanțelor militare.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Pe scurt, o acțiune pentru siguranța cetățeanului, normală în perioada anormală pe care o traversăm.

La nivelul județului Argeș, aproape 3.000 de persoane sunt verficate zilnic pe linie de respectare a măsurilor privind restricționarea circulației și a celor de izolare sau carantină.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Amintim că numai ieri în Argeș oamenii legii au aplicat 228 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 308.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor referitoare la restricționarea circulației în afara locuinței/gospodăriei.

La nivel național, cifrele spun cum arată imaginea de ansamblu: măsurile nu sunt luate tocmai în serios de populație.

„În fiecare zi comunicăm #StațiÎnCasă pentru binele tuturor!

În urma unui calcul simplu de matematică, ajungem la concluzia că foarte mulți nu doresc să respecte restricțiile privind circulația în această perioadă. Cam câți?

7.385 de persoane și un cumul de amenzi în valoare de aproximativ 10.000.000 de lei. Și asta doar în cursul zilei de ieri!

Vă rugăm, aveți grijă de voi!”, precizează astăzi pe Facebook Poliția Română.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3