EcoMoto 930×122

curtea de arges

(VIDEO) BĂRBAT DIN CURTEA DE ARGEȘ, SĂLTAT DE POLIȚIE PENTRU PROXENETISM

Bărbat din Curtea de Argeș, săltat de Poliție pentru proxenetism.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„Polițiștii Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal de proxenetism și au reţinut un bărbat de 43 de ani din același municipiu.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Bărbatul este bănuit că, începând din luna aprilie 2019 și până în prezent, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o minoră de 16 ani, prin promisiuni, oferirea de protecție și racolarea de clienți. Totodată, pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că acesta ar fi încercat să determine și alte femei, majore, să practice prostituția.

Pentru administrarea probatoriului, la locuința acestuia a fost făcută o percheziție domiciliară.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca după administrarea probatoriului să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, ne-a informat cu puțin timp în urmă Biroul de presă al Poliției Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3