930×122 CAPRA 5

bani

(VIDEO) CRĂCIUN DE LUX ÎN PITEȘTI

Crăciun de lux în Pitești. Zilele trecute, în zona centrală a Piteștiului au fost montate decorațiunile pentru sărbătorile de iarnă. Instalații de iluminat ornamental au fost amplasate și în cartiere sau pe principalele artere de circulație din municipiu.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Frumos, dar scump! Aproximativ 40.000 de euro a plătit Primăria Pitești pentru cumpărarea de noi ornamente, bani la care se adaugă 25.000 de euro pentru chiria, transportul şi montajul unei cupole luminoase de tip led în Piața Primăriei.

Instalaţia măsoară 80 m x 40 m și este compusă dintr-o structură metalică (15 stâlpi perimetrali de 5 m, 1 stâlp central de 12 m, dale din beton pentru prinderea stâlpilor și sistem de şufe ancorare) şi 700 de şiruri luminoase cu leduri.

Citiți și: Bani pentru milioane de români! Se întâmplă astăzi!

Municipalitatea folosește în acest an și instalații vechi.

Pentru evenimentele de pe 1 decembrie, din fondurile Centrului Cultural Pitești sau din bugetul local, a fost prevăzută suma de 190.000 de lei.

Când vine vorba de sărbătorile de iarnă (cadouri de Crăciun și Anul Nou, spectacole, jocuri de sunet și lumină, efecte de scenă, jocuri de artificii, promovarea evenimentelor de Anul Nou și diverse alte cheltuieli) municipalitatea a alocat 430.000 de lei, potrivit devizului estimativ.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90