930 x122 grota rece

curs

(VIDEO) CURS DE MASAJ. DIPLOMELE, RECUNOSCUTE ȘI ÎN STRĂINĂTATE

Vrei să devii maseur sau doar să deprinzi secretele acestei meserii? Cursul de masaj organizat de Profesional New Consult este împărţit în patru module: masaj somatic, masaj reflexoterapeutic, masaj limfatic și masaj terapeutic. La finalul cursului vei stăpâni aceste tehnici.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursurile de masaj organizate de Profesional New Consult sunt autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, iar diploma obţinută în urma absolvirii îţi va permite să profesezi atât in ţară, cât şi în străinătate.

„Sănătatea se menține sau se restabilește echilibrând energia care animă ființa umană, iar fiecare om are capacitatea de a participa la propria sa vindecare. Masajul reflexogen are capacitatea de a elibera energiile acumulate și permite câmpurilor energetice să se refacă. Refacerea câmpurilor energetice și reușita unui masaj reflexogen stau în artă și cunoștințele terapeutului, dar și în conduita acțiunilor subiectului/pacientului/clientului”, transmite Profesional New Consult.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

https://www.facebook.com/epitesti/videos/2463839570494081/

Cursul de masaj reflexoterapeutic le este necesar tuturor celor care doresc să se inițieze sau să se perfecționeze în domeniu, putând lucra legal în saloane și cabinete de specialitate, pe vase de croaziere, în hoteluri de lux, spa-uri și centre de întreținere și tratament, atât din țară, cât și din străinătate.

Profesionalismul formatorilor şi abilitatea acestora de a transmite informaţii cu privire la tehnicile de urmat fac din cursul de masaj-tehnician maseur oferit de Profesional New Consult un curs de referinţă pe piaţa din domeniu.

Mai multe detalii despre cursul de masaj reflexoterapeutic, dar şi despre alte cursuri organizate de Profesional New Consult puteţi obţine la următoarele coordonate:

-numere de telefon: 0758.490.490, 0784.333.777, 0784.045.025;

-site: www.profesionalnewconsult.ro;

-e-mail: office@profesionalnewconsult.ro.

Adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-curs de pensat profesional https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-pensat-profesional;

-curs de stilist unghii https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/;

-curs de frizer https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90