930×122 POSADA 5

curs

(VIDEO) CURS LA MARE CĂUTARE PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

Nu ştii ce carieră să începi? Doreşti să activezi în domeniul beauty? Ești așteptat la curs! Manichiura reprezintă reflexia personalităţii oricărei femei, aşa că nu mai ezita, vino să înveţi de la specialişti cum sa creezi o manichiură perfectă!

Citiți și: Pitești. Curs acreditat de stilist protezist unghii cu gel

Cursul de stilist protezist unghii din cadrul Profesional New Consult vă oferă posibilitatea de a învăţa despre forma unghiilor (naturală, pătrată, migdală, stiletto), despre construirea unghiilor cu gel folosind şablonul, crearea aspectului natural al unghiilor false (aplicarea tipsului), dar şi despre protezarea unghiilor deteriorate ori demontarea unghiilor cu gel.

Important: la curs veţi exersa realizarea clasicului şi elegantului french, dar şi a decoraţiunilor pentru unghii, ştampila, aplicarea ştrasurilor, a glitterului sau a foliilor de transfer. Cursul li se adresează celor care caută să învețe ceva nou și foarte util, dar și celor care doresc să își aprofundeze cunoștințele pe care deja le au, la finele acestuia eliberându-se o diplomă recunoscută la nivel național și internaţional.

Citiți și: Pitești. Curs de hairstylist în oraș. Este acreditat!

O nouă sesiune a cursului de stilist protezist unghii va demara în Piteşti în perioada următoare. Dacă doriţi să învăţaţi realizarea unor modele ideale de unghii cu gel, cel mai recomandabil ar fi să parcurgeţi acest curs, numărul de locuri fiind limitat.

CURS DE STILIST PROTEZIST UNGHII. ULTIMELE LOCURI

CURS DE STILIST PROTEZIST UNGHII. ULTIMELE LOCURI

Publicată de ePitesti.ro pe Joi, 3 ianuarie 2019

Pentru înscrieri vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult:

-numere de telefon – 0784.045.025, 0784.333.777 și 0758.490.490;

-e-mail – [email protected].

Sediul firmei este situat în Pitești, pe bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-curs de frizer https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/;

-curs de aplicare de gene https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-aplicare-gene-false/;

-curs de pensat https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-pensat-profesional/.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 pe 90 Costache