930 x122 grota rece

profesional new consult

(VIDEO) CURSURI BEAUTY ÎN PITEȘTI. ULTIMELE LOCURI

În perioada următoare va demara în Piteşti cursul de Gene False, curs acreditat. Dacă doriţi să prestaţi această activitate în mod legal, acum aveţi posibilitatea participării la un curs la finalul căruia veți primi o diplomă recunoscută naţional şi internaţional.

Citiți și: Ofertă de nerefuzat! Curs acreditat de Recepționer Medical, cu plata în rate!

De ce să alegeţi acest curs organizat de Profesional New Consult? Pentru că doar aici veţi găsi traineri cu experienţă, condiţii de studiu la standarde foarte înalte, salon profesional de lucru, materiale şi ustensile profesionale.

În luna februarie puteți beneficia de reducere de prețuri la înscriere: https://www.profesionalnewconsult.ro/luna-frumusetii-iubeste-formarea/.

Citiți și: Firmă recunoscută în Pitești, anunț deosebit de important

În cadrul cursului vor fi abordate tehnicile de aplicare de gene fir cu fir, dar şi tehnicile de volum 2D şi 3D, acordându-se o importanţă deosebită cunoştinţelor practice, acumulate prin sesiuni aprofundate de aplicare de gene realizate pe modele umane. Toate acestea vă vor ajuta să înţelegeți corect tainele acestei meserii, pentru a o putea practica ulterior cu foarte mult succes.

Învaţă să pui în valoare frumuseţea naturală a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar, care s-a extins tot mai mult în industria beauty. Datorită numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre cele mai utilizate proceduri de înfrumuseţare.

Doar acum vei beneficia de REDUCERI semnificative pentru plata integrală la înscriere.

CURS DE APLICARE GENE FALSE

CURS DE APLICARE GENE FALSE. ULTIMELE LOCURI

Publicată de ePitesti.ro pe Miercuri, 8 ianuarie 2020

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine la următoarele coordonate:

-site: www.profesionalnewconsult.ro;

-e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro;

-telefon: 0758.490.490, 0784.045.025, 0784.333.777;

-sediu: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-curs de make-up https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/:

-curs de stilist unghii https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/;

-curs de frizer https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3