Donaris 930 x 122

ansamblul floricica

(VIDEO) DANSATORII DIN BÂRLA AU ÎNCINS SCENA ÎN PITEȘTI

Dansatorii din Bârla au încins scena în Pitești. În Piața ”Vasile Milea” din centrul Piteștiului a avut loc aseară un spectacol extraordinar dedicat respectului pentru valorile naționale, sub egida Centenarului Marii Uniri, ”Viitorul sună bine!”.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

La spectacol au participat soliști vocali, soliști instrumentali și ansambluri de dansatori din mai multe localități argeșene. Comuna Bârla, administrată de primarul Gheorghe Voicu (foto), a fost reprezentată de ansamblul folcloric ”Floricica”.

Dansatorii din Bârla au făcut spectacol pe scena din Piața ”Milea”, iar spectatorii i-au răsplătit cu ropote de aplauze.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

Vă reamintim că Bârla este cunoscută și pentru formația de călușari din comună, formație care a participat cu succes de-a lungul timpul la nenumărate festivaluri și spectacole.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90