NOR CURIER 930X122

femeie de serviciu

(VIDEO EXCLUSIV) PRINSĂ LA FURAT ÎN ȘCOALĂ, BĂTUTĂ DE FEMEIA DE SERVICIU ÎN PLINĂ STRADĂ

Scena a fost filmată astăzi în zona Şcolii nr. 2, structură a Şcolii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, fosta Şcoală nr. 8 din apropierea Gării Sud din Pitești.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

O femeie (om al străzii) ar fi intrat în şcoală şi ar fi furat 60 de lei din portofelul unei femei de serviciu. Angajata școlii a sesizat imediat furtul și a prins-o pe presupusa autoare nu departe de școală. În plină stradă, a supus-o unui tratament dur: i-a căutat prin haine, a aruncat pe jos tot ce a găsit asupra ei și, după ce a găsit și banii furați, a luat-o la palme.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Magdalena Crivac, director adjunct al școlii, declară pentru ePitești: „Într-adevăr, a avut loc un incident în unitatea noastră. O femeie a străzii a intrat în incintă şi, dintr-un loc în care angajatelele noastre îşi mai lasă obiectele personale, a sustras suma de 60 de lei dintr-o geantă.

Angajata noastră, care şi-a dat seama că a fost păgubită, a pornit pe urma făptaşei, a prins-o şi a recuperat banii. La faţa locului a ajuns şi Poliţia, dar angajata noastră nu a depus plângere”.

„Poliţiştii Secţiei 4 din Piteşti au intervenit la o solicitare cu privire la furtul unei sume de bani din geanta unei angajate a unei unităţi şcolare din Piteşti.

Din cercetări s-a stabilit că o femeie de 39 de ani, din Piteşti, ar fi pătruns fără drept în clădirea unităţii şcolare şi ar fi sustras din portofelul aflat în geanta unei angajate suma de 60 de lei, fiind surprinsă ulterior în apropierea locului faptei, împrejurare în care persoana vătămată şi-ar fi recuperat suma de bani.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, ne transmite Biroul de presă al Poliției Argeș. (Video: Mihai Neacșu) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3