930×122 CAPRA 5

primaria pitesti

(VIDEO EXCLUSIV) UIMITOARE SALĂ POLIVALENTĂ ÎN PITEȘTI

Uimitoare Sală Polivalentă în Pitești. După cum se știe, Primăria promite construirea în Pitești a unei Săli Polivalente (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Dacă în realitate piteștenii mai au de așteptat până o vor vedea construită, virtual Sala Polivalentă este deja „la cheie”.

O Sală Polivalentă în viziunea lui Traian Popa, o mai veche cunoștință a cititorilor noștri. Tânărul pasionat de IT, student la master la Facultatea de Matematică-Informatică a Universității Pitești, a realizat un proiect 3D în acest sens.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Potrivit proiectului său 3D, „sala (n.r. – care s-ar numi „George Ziguli”) va avea capacitatea maximă de 4.000 de locuri, având 500 de locuri pe structură de metal, care pot fi demontate pentru jocurile de fotbal, handbal, tenis etc., suprafața de joc fiind schimbată și ea în funcție de sport.

În afară de tribuna a 2-a, construcția va fi împărtită pe două inele.”

Invităm și conducerea Primăriei Pitești să arunce o privire peste acest proiect, ca și peste altele realizate de Traian Popa (AICI, AICI sau AICI).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3