New Profesional Consult 930 x 122

apartament

(VIDEO) EXPLOZIE ÎN APARTAMENT. UȘI SMULSE ȘI FERESTRE FĂCUTE ȚĂNDĂRI. BĂRBAT ARS PE FAȚĂ

UPDATE: Poliția Argeș precizează că explozia s-a produs la o instalație improvizată de încălzire. ISU Argeș: „Explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze de la soba metalică din apartament”. Proprietarul a fost transportat la spital cu o ambulanță. 

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Explozie în apartament. Uși smulse și ferestre făcute țăndări. Bărbat ars pe față.

O explozie a avut loc în urmă cu puține minute într-un apartament din municipiul Câmpulung Muscel. Apartamentul este situat în blocul 1 (bloc cu patru etaje), la scara A, etajul 3, pe strada strada Doctor Fălcoianu din cartierul Rotunda, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Suflul exploziei a smuls uși și a făcut țăndări ferestrele. Un bărbat de 76 de ani (proprietarul) este rănit, suferind arsuri de gradul III pe față și mâini. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

La fața locului au fost trimise echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90