New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

(VIDEO) AMENDAȚI ȘI PUȘI SĂ DEA CU MĂTURA

A început sezonul estival și acest lucru se vede în municipiul Pitești, pe străzi și după blocuri. Tinerii cu chef de relaxare măsurată în litri de alcool au ocupat locurile binecunoscute, fapt care a atras rapid atenția cetățenilor, dar și polițiștilor locali.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

Astfel, ieri, după lăsarea întunericului, agenții au intervenit în mai multe zone cunoscute drept rău fumate și au aplicat un număr de 11 sancțiuni contravenționale.

Sancțiunile au fost cuprinse între 200 și 1000 de lei

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Pe Frații Golești, mai mulți tineri care au tras la măsea și au făcut mizerie au fost puși să dea cu mătura. Fapt care nu le-a anulat amenda. Interesant este că polițiștii locali au avut de-a face cu mai multe tinere petrecărețe, față de alte zile când băieții dădeau tonul și erau în centrul atenției.

Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt în cadrul PLP, a precizat că „astfel de acțiuni vor continua, cu scopul păstrării ordinii și liniștii publice”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90