930×122 CAPRA 5

accident

Video: Grav accident în Argeș, femeie lovită în plin de o mașină

În urmă cu puțin timp, un grav accident rutier între un autoturism și un pieton a avut loc pe raza localității Budeasa.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

UPDATE ORA 12.40: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 25 de ani, din Budeasa, care conducea un autoturism pe DJ 703K, din direcția Mărăcineni către Budeasa, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un pieton și s-a răsturnat.

 

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini și victime, pe un drum foarte circulat. Trafic blocat către Pitești

 

În urma accidentului, șoferul a rămas încarcerat, iar pietonul, o femeie de 71 de ani, din Mărăcineni, a fost rănit grav. Ambii au fost transportați la spital, conștienți.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”, precizează IPJ Argeș.

 

 

UPDATE ORA 12.20: „Șoferul a fost găsit încarcerat, a fost extras și predat unui echipaj SAJ, iar pietonul (femeie) a fost preluat de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat. Ambele victime sunt conștiente”, anunță ISU Argeș.

 

 

Știrea inițială – ora 12.16

Persoana din autoturism este încarcerată, iar persoana rănită – pieton, în stare de inconștiență. Se fac manevre de resuscitare. Este vorba despre o femeie. Aceasta a fost preluată de medicii de pe ambulanță.

Evenimentul rutier a avut loc în zona insitutului pomicol din Mărăcineni, de la peco Lukoil spre Budeasa.

Polițiștii rutieri au fost sesizați, și pompierii de asemenea intervin la locul accidentului.

„DJ 703 K Mărăcineni- Budeasa – zona institutului pomicol – sesizare accident rutier, cu victimă pieton”, transmite IPJ Argeș.

„Accident rutier în localitatea Budeasa, zona institut, cu un autoturism și un pieton implicați. Posibil două victime, una încarcerată și pietonul. Pompierii intervin cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat”, anunță ISU Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Ion Ion Tiriac spune:

    Foarte proaste bemveurile asta, numai accidente produc.

  • Ionescu spune:

    Nu mașinile sunt de vină, ci imbecilii sau cocalarii care le conduc.

  • Marius spune:

    Ionescu,ai fost la locul accidentului,sau il cunosti pe conducator de iti dai tu cu parerea ca e imbecil sau cocalar,daca era doar obosit ca el muncea in timp ce tu dormeai,si bravo tie ba,ai intrebat de pieton,ba nimeni nu a intrebat de biata femeie,toti ma judeca pe mine,cu tigaia aia cum ii spuneti voi,am evitat multi prosti care erau cu ochi in telefon,vreme nefavorabila si carosabil plin cu antiderapant,nu mai dati voi astia cu pene pe spate cu ciocul daca nu stiti cum si in ce fel s-a produs accidentul puteai fi tu in locul meu gandeste ca om nu ca prost👎

  • Marius spune:

    1 la mana femeia a fost impinsa cu laterarul masinii din impact nu e grav ranita nu am calcat-o si eu nu eram incarcerat eram in stare de soc #hateri de 2.Am ceva sa le transmit si celor de la televiziune,daca vor reating sa nu faca atat cazul,ca si cu covidul la fel au facut rusine,din cauza voastra suntem aici,numai stiri false postati

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3