EcoMoto 930×122

aplicare gene

(VIDEO) ÎN PITEȘTI ÎNCEPE UN NOU CURS DE SUCCES PE PIAȚA DE BEAUTY

În perioada următoare, în Pitești, la Profesional New Consult, va demara cursul de gene false, curs acreditat.

Citiți și: Au început înscrierile! Curs la mare căutare: Înveți o meserie!

Dacă doriţi să prestaţi această activitate în mod legal, acum aveţi posibilitatea să participați la un curs care vă oferă o diplomă recunoscută naţional şi internaţional.

De ce să alegeţi acest curs organizat de Profesional New Consult? Pentru că doar aici veţi găsi traineri cu experienţă, condiţii de studiu la standarde foarte înalte, salon profesional de lucru, materiale şi ustensile profesionale.

Citiți și: Nu rata ultima săptămână de înscrieri! Curs acreditat de Frizer/Barber în Pitești

În cadrul cursului vor fi abordate tehnicile de aplicare de gene fir cu fir, dar şi tehnicile de volum 2D şi 3D, acordându-se o importanţă deosebită cunoştinţelor practice, care vor fi acumulate prin sesiuni de aplicare de gene realizate pe modele umane.

Participanţii la curs vor fi astfel ajutați să înţeleagă corect tainele acestei meserii, pentru a o putea practica ulterior.

”Învaţă să pui în valoare frumuseţea naturală a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar, care s-a extins tot mai mult în industria beauty!

https://www.facebook.com/epitesti/videos/926064211062424/

Datorită numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre procedurile preferate de înfrumuseţare”, transmite firma organizatoare.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine la următoarele coordonate:

-site – www.profesionalnewconsult.ro;

-e-mail – cursuri@profesionalnewconsult.ro;

-numere de telefon – 0758.490.490, 0784.045.025, 0784.333.777;

-adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

curs de make-up;

curs de stilist unghii;

curs de masaj refelxoterapeutic.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

gentea si minzina 570