930 x122 grota rece

profesional new consult

(VIDEO) ÎN PITEȘTI SE ORGANIZEAZĂ CURS DE MAKE-UP BASIC DELUXE

Îți dorești să lucrezi în domeniul beauty? Dintotdeauna ai fost atrasă de frumos? De aproape 12 ani, cursurile de make-up oferite de Profesional New Consult au format mii de make-up artişti, care activează astăzi pe piaţa muncii atât din România, cât şi din străinătate.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Cursul de Machiaj li se adresează atât celor care doresc să obţină o competenţă nouă şi să activeze într-un domeniu de maxim interes în zilele noastre, cât şi celor care caută în permanenţă să îşi îmbunătăţească cunoştinţele pe care le deţin, printr-o formare continuă.

Traineri cu experienţă internaţională în arta machiajului vă vor oferi suport şi vă vor insufla pasiunea pentru frumos, punându-vă la dispoziţie gratuit, în cadrul cursului, produse profesionale de top, oferite de site-ul www.topglamorous.ro.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

În luna februarie puteți beneficia de reducere de prețuri la înscriere:  https://www.profesionalnewconsult.ro/luna-frumusetii-iubeste-formarea/.

La curs veţi dobândi noţiuni teoretice şi veţi realiza, sub atenta supraveghere a trainerilor, mai multe tipuri de machiaj, dar şi tehnici diferite, precum: baza de machiaj, alegerea corectă a produselor care alcătuiesc baza de machiaj în funcţie de tipul şi necesitatile tenului; diferite tipuri de baze de machiaj, corectarea cearcănelor, petelor şi a altor imperfecţiuni ale tenului; structura feţei (repere, tipuri de fizionomie și morfoligia feţei; corectarea feţei prin machiaj; efectul de luminã şi umbră sau conturarea trăsăturilor) şi multe altele.

Acest curs de bază complex abordează toate temele necesare pentru formarea unui make-up artist profesionist și li se adresează atât fetelor, cât şi băieților. La finalul cursului va fi eliberată o diploma acreditată şi recunoscută atât în ţară, cât şi în străinătate.

PROFESIONAL NEW CONSULT – CURS DE MAKE-UP BASIC DELUXE

PROFESIONAL NEW CONSULT – CURS DE MAKE-UP BASIC DELUXE

Publicată de ePitesti.ro pe Marţi, 18 iunie 2019

Important: participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult, puteţi beneficia de reduceri de 20% acordate cursanţilor la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcă cu care colaborează firma organizatoare, respectiv produse AFFECT COSMETICS. Detalii, pe www.topglamorous.ro. De asemenea, orice înscriere cu plata integrală în luna decembrie intră în tombolă, putând fi premiată cu un set profesionist de pensule makeup.

De reţinut: cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi peste hotare.

Mai multe amănunte despre cursul de Machiaj pot fi obţinute adresându-vă Profesional New Beauty Academy, la următoarele coordonate:

-telefoane contact: 0784.333.777, 0784.045.025;

-e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro;

-sediul firmei: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Aplicare Gene

Curs Stilist Protezist Unghii

Curs Frizer.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3