930 x122 grota rece

strada serelor

    Video: În sfârșit, separatoare într-o zonă cu risc mare de accidente

    CNAIR a decis să monteze separatoare pe sensurile de circulaţie de pe strada Serelor. Lucrările au început încă din această dimineaţă.

    Citiți și: Tamponare pe strada Serelor. Sunt scurgeri de motorină pe carosabil

    Strada cu pricina, detalii AICI, este celebră pentru numeroasele accidente care s-au petrecut de-a lungul timpului, unele dintre ele foarte grave, soldate cu decese.

    Strada Serelor face legătura între A1 și DN7 Pitești – Vâlcea / Sibiu.

    Citiți și: Update/Video: Accident pe strada Serelor. Soţia şoferului, scoasă cu descarcerarea

    Prin această intervenţie  va creşte gradul de siguranţă în trafic, însă, în cele din urmă, tot de şoferi depinde dacă ajung acasă întregi sau la spital.

     

    Şoferii comentează deja pe rețelele de socializare şi atrag atenţia că această lucrare nu este de ajuns.

    „Să repare acum şi canalele de pe prima bandă că este impracticabilă”.

    „Ar fi necesar un giratoriu . Sa nu mai intre toti in bariera apoi in giratoriul din Bascov, pentru a se muta de pe o parte pe cealalt”, sunt doar câteva dintre subiectele legate de ce mai e nevoie pentru ca traficul de pe strada Serelor să se desfăşoare în condiţii decente şi cu riscuri minime.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90