New Profesional Consult 930 x 122

accident

Video: O şoferiţă din Bucureşti a „plătit” tribut în vestita curbă de pe Serelor, Bascov

O şoferiţă din Bucureşti a „plătit” tribut în vestita curbă de pe Serelor, Bascov. Din cauza neadaptării vitezei, a ajuns cu maşina pe parapet. Evenimentul rutier a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 7. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor și fluidizarea traficului.

Citiți și: Acum! S-a produs un grav accident în Argeș

„Din verificările preliminare, s-a stabilit că o femeie de 48 de ani, din București, care conducea un autoturism dinspre A1 către Rm. Vâlcea, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un parapet din beton de pe partea dreaptă.

 

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

 

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducatoarei auto și a pasagerului din autoturism, un bărbat de 57 de ani, din București, care au fost transportați la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a transmis IPJ Argeş.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3