930 x122 grota rece

incendiu

(VIDEO) INCENDIU PUTERNIC ÎN ARGEȘ

UPDATE 2: Incendiul s-a extins și la o a doua casă. La primul proprietar au ars: anexe, acoperișul casei pe o suprafață de 150 de metri pătrați, 8 tone de fân și 10 metri cubi de lemne de foc. Mai multe animale au murit în urma incendiului. La al doilea proprietar a ars acoperișul casei pe o suprafață de 60 de metri pătrați, informează ISU Argeș. Cauza incendiului va fi stabilită de pompieri. 

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

UPDATE 1: Incendiu în Argeș. Încă o autospecială cu apă și spumă a fost trimisă la fața locului. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. Ard acoperișul casei și anexe cu fânar. Potrivit ISU Argeș, echipajul SMURD acordă îngrijiri unei persoane cu hipertensiune. În incendiu au fost surprinse mai multe animale.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

În urmă cu puțin timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a anunțat că un incendiu a izbucnit în comuna argeșeană Priboieni, sat Albotele.

Potrivit primelor informații, o casă ar fi luat foc. Flăcările s-ar fi extins și la un fânar.

Intervin două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Vom reveni cu amănunte. (Foto și video: ISU Argeș)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90