Donaris 930 x 122

centru

(VIDEO) IONICĂ: „NU MAI INTRĂM CU MAȘINILE ÎN CENTRU”

Ionică: „Nu mai intrăm cu mașinile în Centru”. Deficitul uriaș de locuri de parcare este o problemă cu care piteștenii se confruntă de o bună perioadă de timp și pentru care administrația Ionică nu este în stare să găsească o soluție. Potrivit primarului, deficitul se apropie de 70.000.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

”Cumperi 27.000 de mașini în Pitești și faci 500 de locuri de parcare! Păi ce-am făcut, ce acoperim aici? E cumplit!”, se plânge Cornel Ionică.

Cum va rezolva municipalitatea problema? Momentan, nu se știe! În contextul acestei discuții, primarul Piteștiului avansează ideea ca în zona centrală să nu mai fie permis accesul autovehiculelor, fără a oferi detalii concrete (care ar fi perimetrul vizat?, când ar putea intra în vigoare o astfel de măsură?).

Citiți și: Pitești/Centru: „Avem și bordel! Cu tot cu intervenția Poliției!”

”Ceva trebuie să se întâmple și nu foarte târziu. Nu mai intrăm cu mașinile în Centru, așa cum deja cei de afară au hotărât de mult timp”, se rezumă să afirme primarul.

(Video: Mihai Neacșu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3