930 x122 grota rece

cornel ionica

(VIDEO) IONICĂ PUNE PAIE PE FOC. FANII LUI FC ARGEȘ NU VOR FI ÎNCÂNTAȚI SĂ AUDĂ CE A SPUS AZI

Ionică pune paie pe foc. Fanii lui FC Argeș nu vor fi încântați să audă ce a spus azi.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

În ciuda reacției vehemente a suporterilor lui FC Argeș, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, reiterează susținerea sa pentru ca FCSB să joace pe stadionul „Nicolae Dobrin”, stadion al municipalității.

,,Când a venit Steaua, a venit un număr important de spectatori. (…) E vorba de sport, de fotbal, de ce această încrâncenare? (…) Steaua are foarte mulți adepți, s-a văzut!, foarte mulți suporteri în Pitești, în Argeș. Vom vedea dacă vin, noi suntem aici (…). În scris nu am primit o solicitare, numai telefonic”, a declarat Cornel Ionică într-o conferință de presă organizată astăzi la Primăria Pitești. Declarația pe larg, aici:

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Fanii lui FC Argeş se opun ca FCSB să joace în ,,Patria lui Dobrin”. „Nu ajuți nici Piteștiul, nici FC Argeș prin aducerea echipei FCSB în oraș.

Nu ajuți deloc tinerii care vor să devină vulturi alb-violeți. Nu ne ajută cu nimic meciurile astea în drumul spre promovare. Nu ne ajută că ne muți meciurile în timpul săptămânii, ca să jucați voi duminica în nocturnă”, au scris suporterii lui FC Argeș pe o rețea de socializare, adresându-i-se antrenorului principal al lui FCSB, piteșteanul Nicolae Dică, fost jucător la FC Argeș.

FCSB trebuie să găsească un stadion pe care să își joace ultimele sale meciuri din Liga I pe teren propriu din 2018, ca urmare a închiderii temporare a Arenei Naționale din București. Până la această oră încă nu a fost luată o decizie în acest sens.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90