SMART KIDS 930X122

bârla

VIDEO – LUCIAN MÂNDRUȚĂ, DESPRE PRIMARUL DIN BÂRLA: „ÎN MANDATUL LUI A TRECUT PE LA POARTA NOASTRĂ UN MUSAFIR: ASFALTUL!”

Primarul comunei Bârla, Gheorghe Voicu, a fost invitatul lui Lucian Mândruță într-un dialog online despre administrația locală.

„Gica Voicu e primar în satul bunicilor mei.

Citiți și: Argeș. Nenorocire: Trei persoane găsite fără viață, acum, într-o casă!

După 30 de ani de neschimbare, în mandatul lui a trecut pe la poarta noastră, pe uliță din vale, un musafir: asfaltul! Și apa…

Cum a reușit – și ce poate face să aducă înapoi tinerii într-un sat care mai are jumătate din populația de acum trei decenii? Povestesc cu el despre locul pe care îl iubesc cel mai mult din toată lumea asta:
Bârla, județul Argeș”, a spus Mândruță  (VIDEO).

Citiți și: S-a deschis primul market din comuna Bârla

Comuna Barla, judetul Arges: hai sa va fac cunostinta cu primarul!

Gica Voicu e primar in satul bunicilor mei. Dupa 30 de ani de neschimbare, in mandatul lui a trecut pe la poarta noastra, pe ulita din vale, un musafir: asfaltul! Si apa… Cum a reusit – si ce poate face sa aduca inapoi tinerii intr-un sat care mai are jumatate din populatia de acum trei decenii? Povestesc cu el despre locul pe care il iubesc cel mai mult din toata lumea asta:Barla, judetul Arges.

Publicată de Lucian Mindruta Live pe Miercuri, 23 septembrie 2020

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA